تعمیر و نگهداری

صفر تا صد مراحل انجام تعمیرات پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ... در شرکت نوآوران

با گسترش روز افزون استفاده از تجهیزات اتوماسیون صنعتی مانند پی ال سی، اچ ام ای، درایو و ... در صنعت، کارخانه ها، مراکز پزشکی و مسکونی، خرابی ها و حوادث مربوط به این تجهیزات افزایش یافته است، علاوه بر این، افزایش و تغییرات لحظه ای قیمت پی ال سی، اچ ام ای و اینورتر و دیگر تجهیزات اتوماسیون صنعتی در پی نوسانات قیمت دلار در کشور ما، نیاز به تعمیر و نگهداری این تجهیزات را افزایش داده است. در همین راستا دپارتمان تعمیرات شرکت مهندسی نوآوران فناوری فردای ایرانیان با داشتن مهندسانی مجرب آماده ارائه خدمات در زمینه تعمیر و نگهداری تجهیزات اتوماسیون صنعتی شما مشتریان عزیز با کمترین قیمت و سریع ترین زمان است.

.

چه تجهیزاتی در دپارتمان تعمیرات شرکت نوآوران تعمیر می شوند؟

دپارتمان تعمیرات شرکت مهندسی نوآوران فناوری فردای ایرانیان با داشتن مهندسانی آموزش دیده و مجرب با سابقه 15 ساله در زمینه تعمیرات تجهیزات اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار و دقیق قادر به تعمیر تجهیزاتی از قبیل پی ال سی – PLC، اچ ام آی  - HMI، درایو – Drive، موتور، سنسورهای دما، ارتفاع، ترموکوپل ها، ترنسمیترهای فشار و سایر تجهیزات اتوماسیون صنعتی و کنترل ابزار دقیق با برند های مختلف مانند اشنایدر – Schneider، زیمنس – Siemens، دلتا – Delta، ای بی بی – ABB، فونیکس کنتاکت - Phoenix Contact و ... می باشد.

در تصویر زیر نمونه ای از پی ال سی سری پرمیوم اشنایدر با پارت نامبر TSXP57103M را می بینید. این ماژول یک سی پی یو – CPU است که توسط کارشناسان شرکت نوآوران تعمیر شده است.

.

چگونه عیب سیستم اتوماسیون صنعتی خود را بیابیم؟

امروز که در کارخانه یا محل کار خود حضور دارید متوجه می شوید که بخشی از خط تولید و یا سیستم اتوماسیون صنعتی شما و یا کل آن از کار افتاده است و عملا خط تولید و یا دستگاه شما خوابیده است. سردرگم هستید و نمی دانید مشکل از کدام بخش است. برای این که خودتان متوجه شوید کدام بخش دچار مشکل شده است می توانید مقاله عیب یابی را مطالعه کنید. اگر نتوانستید مشکل را بیابید، کارشناسان دپارتمان تعمیرات شرکت مهندسی نوآوران فناوری فردای ایرانیان می توانند به صورت تلفنی شما را برای یافتن بخش معیوب راهنمایی کنند تا بخش های مختلف سیستم خود را بررسی کنید و در صورتی که نیاز به حضور فیزیکی باشد، تیمی متشکل از کارشناسان مجرب این شرکت جهت یافتن علت خطا به محل شما اعزام خواهند شد. علاوه بر این شما می توانید برای اطمینان از صحت تجهیزات اتوماسیون صنعتی خود مانند پی ال سی، درایو، موتور، اچ ام آی، سنسور های دما، فشار، ارتفاع و ... تجهیزات اتوماسیون صنعتی خود را برای ما ارسال کنید و ما سالم و یا معیوب بودن آن را به شما گزارش می کنیم.

.

مراحل تعمیر تجهیزات اتوماسیون صنعتی (پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ...) در شرکت نوآوران

دریافت تجهیز (پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ...) و مستند سازی اطلاعات

در صورتی که تجهیزی را جهت تعمیر برای ما ارسال کنید ابتدا مستندات مربوط به تجهیز ورودی به دپارتمان تعمیرات شرکت مهندسی نوآوران فناوری فردای ایرانیان، تهیه و بایگانی می شود، این مستندات شامل اطلاعات مربوط به زمینه کاری و شماره تلفن و آدرس کارفرما و همچنین اطلاعات تجهیز ( پی ال سی، درایو، اچ ام آی، موتور، موتور، اینورتر و ....) مانند پارت نامبر، شماره سریال، نوع تجهیز و وضعیت ظاهری و همچنین تصاویر تجهیز می باشد و جهت دریافت تاییدیه به کارفرما ارسال می شوند.

.

ورود تجهیز (پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ...) به بخش مربوطه

با توجه به ورود تعداد زیادی از تجهیزات اتوماسیون صنعتی به دپارتمان تعمیرات شرکت مهندسی نوآوران فناوری فردای ایرانیان جهت تعمیر، تجهیز شما پس از مستندسازی به دسته های پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ... دسته بندی شده و به بخش تعمیر مربوط به همان تجهیز سپرده می شود.

.

تست، ارزیابی و عیب یابی

در دپارتمان تعمیرات شرکت نوآوران به روزترین و کامل ترین تجهیزات و امکانات مانند اسیلوسکوپ ها، مولتی متر ها و ... همچنین تجهیزات متنوع برای تست و عیب یابی پی ال سی ها و درایو ها و اچ ام آی ها مانند رک ها، پاورها، منابع تغذیه، درایوها و موتورها، سروو درایوها و سروو موتورها، سنسورهای دما، ترموکوپل ها، ترنسمیترهای مختلف، سنسورهای فشار، سطح، ارتفاع و ...، کارت های ورودی و خروجی آنالوگ و دیجیتال پی ال سی ها، کارت های ارتباطی، کابل های پروگرامینگ (برندهای اشنایدر – Schneider، زیمنس – Siemens، دلتا – Delta، ای بی بی – ABB، فونیکس کنتاکت - Phoenix Contact و ... )، کانکتور های مختلف و ... جهت تست و ارزیابی تجهیز شما موجود است. کارشناسان ما تجهیز شما را تست، ارزیابی و عیب یابی می کنند و در صورت نیاز از برنامه موجود در پی ال سی و ... یک بک آپ – Back Up  گرفته و ذخیره می شود.

.

تهیه لیست قطعات و برآورد هزینه تعمیر

پس از تست و ارزیابی و اطمینان از معیوب بودن تجهیز شما، مهندسان با تجربه دپارتمان تعمیرات با استفاده از تجهیزاتی که در اختیار دارند در سریع ترین زمان امکان سنجی می کنند که آیا تعمیر تجهیز شما از نظر زمانی و از نظر مالی مقرون به صرفه است یا خیر؟ در این مرحله لیستی از قطعات مورد نیاز برای تعمیر تجهیز شما مانند مقاومت ها، خازن ها، کلیدها، آی سی ها، پردازنده ها، ترانزیستورها، IGBTها و فیوزها و دیگر المان ها و همچنین  فریمویرها و آپدیت ها تهیه می شود و با توجه به لیست، قیمت و موجودیت قطعات در بازار ایران بررسی و برآورد می شود، در صورت موجود نبودن قطعات در بازار ایران، شرکت نوآوران فناوری فردای ایرانیان موجودیت و قیمت قطعات را از طریق عوامل خود در خارج از کشور استعلام می گیرد و در صورت نیاز با کمترین قیمت و سریع ترین زمان تهیه می کند.

.

اعلام هزینه تعمیر به کارفرما

در گام بعدی زمان مورد نیاز برای تعمیر و همچنین برآورد هزینه به شما کارفرمای عزیز اعلام می شود و با دریافت تاییدیه از طرف شما، تجهیز شما در صف تعمیر قرار می گیرد و قطعات و الزامات آن در کوتاه ترین زمان و با پایین ترین قیمت تهیه و تامین می شود

.

تعمیر تجهیز شما (پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ...)

فرآیند تعمیر توسط کارشناسان شرکت آغاز می شود. پس از تعمیر تست های متعددی از تجهیز مورد نظر گرفته می شود تا از صحت عملکرد و عدم وجود عیب در آن اطمینان حاصل شود.

.

مستند سازی نهایی

پس از تعمیر مجددا مستنداتی مبنی بر عملکرد صحیح تجهیز شامل فیلم و عکس و ... تهیه و برای شما کارفرمای عزیز ارسال می شود و در پایان تجهیز بسته بندی و برای شما ارسال می شود.

.

ما می دانیم معیوب شدن سیستم اتوماسیون صنعتی هزینه های هنگفتی را به کارفرما تحمیل می کند، به همین دلیل با وجود این که حجم وسیعی از تجهیزات اتوماسیون صنعتی برای تعمیر به دپارتمان تعمیرات شرکت نوآوران سپرده می شود اما این شرکت با داشتن متخصصانی آموزش دیده و مجرب و همچنین امکانات و تجهیزات روز دنیا، خود را متعهد می داند که فرآیند تعمیر تجهیزات اتوماسیون صنعتی شما اعم از پی ال سی، درایو، اچ ام آی و موتور و ... را در کمترین زمان ممکن با بهترین قیمت انجام خواهد داد.

در تصویر زیر نمونه ای از کارت های ورودی و خروجی آنالوگ و دیجیتال زیمنس سری S7-300 را مشاهده می کنید که توسط کارشناسان شرکت نوآوران تعمیر شده است. پارت نامبر کارت ورودی 6ES7321-1BH02-0AA0 و کارت خروجی 6ES7322-1BH00-0AA0 است.

.

انتخاب جایگزین برای تجهیزات (پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ...) معیوب

گاهی اوقات ممکن است برخی از تجهیزات اتوماسیون صنعتی (پی ال سی – PLC، درایو – Drive، اچ ام آی – HMI و ....) قابل تعمیر نباشند. قابل تعمیر نبودن یک تجهیز دلایل مختلفی دارد، ممکن است تعمیر آن مستلزم صرف زمان زیادی باشد و یا هزینه تعمیر آن به گونه ای باشد که جایگزین کردن آن با یک تجهیز نو از نظر اقتصادی به صرفه تر باشد و حتی ممکن است قطعات معیوب این تجهیز در بازار موجود نباشد و همینطور دلایل بسیار دیگری وجود دارد که تعمیر یک تجهیز را غیر عقلانی می سازد. در صورتی که یک تجهیز به هر دلیلی قابل تعمیر نباشد، باید با یک تجهیز نو جایگزین شود اما این جایگزینی دردسرهای خودش را هم دارد و باید برنامه ها و پارامترهای موجود در پی ال سی، اچ ام آی و درایو ... معیوب بر روی پی ال سی و اچ ام آی و درایو جدید تنظیم و پروگرام شود. مهندسان شرکت نوآوران می توانند از برنامه و پارامترهای تجهیزات معیوب شما بک آپ گرفته و بر روی تجهیزات جدید بارگذاری کنند. علاوه بر این ممکن است تجهیز معیوب شما قدیمی باشد و تجهیزی با همان پارت نامبر و برند و مشخصات برای جایگزین کردن موجود نباشد و یا به آسانی یافت نشود، مانند پی ال سی های پرمیوم - Premium، مومنتوم - Momentum، کوانتوم  - Quantum اشنایدر و پی ال سی های سری S7-200 و S7-300 زیمنس که شرکت های سازنده آن ها مدل های به روزتری را تولید کرده اند و شما می توانید برای انتخاب بهترین جایگزین تجهیز معیوب و غیر قابل تعمیر خود با مشاوران ما در شرکت نوآوران تماس بگیرید.

.

.

جهت تعمیر تجهیزات (پی ال سی، درایو، اچ ام آی و ...) معیوب خود با شرکت نوآوران فناوری فردای ایرانیان تماس بگیرید